Belediye Başkanı Çimen, Mimarlar ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Çimen, Mimarlar ile Bir Araya Geldi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentteki mimar, mühendis ve yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı.

25.01.2016 15:49

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentteki mimar, mühendis ve yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı.

Çimen, belediye lokalindeki toplantıda, kent estetiği konusunda yaşanan sorunları dile getirerek çözümü için fikir alışverişi bulundu.

Mimarlardan Belediye İmar Müdürlüğü ile uyum içerisinde olmalarını isteyen Çimen, "Hepimizin amacı vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmak. Belediye İmar Müdürlüğümüz ile mimar, mühendis ve yapı denetim firmalarımızın uyum içerisinde çalışmasını arzuluyoruz. Sürekli istişare içerisinde olursak şehrimizde daha güzel yapıların ortaya çıkmasına vesile oluruz. İmar konusunda sizlerle beraber el ele ivme kazandırmak istiyoruz. Herkes kendisine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirecek ve vatandaşımızın işi kolaylaştıracak. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti doğru adımlarla en hızlı şekilde vermek" dedi.

Çimen, kentteki birçok yapının estetik açısından güzel olmadığını ifade ederek, "Bunun için sizlerin daha vizyon projeler üretmenizi bekliyorum. Bu şehir hepimizin. Çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakmak için daha güzel yapıların ortaya çıkmasına yardımcı olmanızı bekliyorum. Şehrimizi hep birlikte güzelleştirelim. Bu aşamada sizlerin çizeceği projeler çok önemli" diye konuştu.

Toplantıya, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Erdem, Kubilay Bozalan ve Şevki Aşkın ile birim müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Çimen, Mimarlar ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement