Bin Öğrenciye 6 Bin Yardımcı Ders Kitabı Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Bin Öğrenciye 6 Bin Yardımcı Ders Kitabı Dağıtıldı

Bin Öğrenciye 6 Bin Yardımcı Ders Kitabı Dağıtıldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bin öğrenciye 6 bin yardımcı kitap yardımında bulunuldu.

05.01.2018 18:02

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bin öğrenciye 6 bin yardımcı kitap yardımında bulunuldu.

İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (Önder) tarafından Kahta ilçesinde bulunan İmam Hatip Ortaokullarında eğitim gören yaklaşık bin öğrenciye 6 bin adet yardımcı ders kitabı seti gönderildi. Kitaplar, Kahta'daki İmam Hatip Ortaokullarına dağıtıldı. Önder Derneği Kahta Temsilcisi Osman Dündar, "Derneğimizin genel merkezinden bu öğrencilerimiz için kitap isteğinde bulunduk. Kendileriyle yaptığımız istişareler sonucunda kitaplar bize gönderildi. Bin öğrencimiz için 6 bin yardımcı ders kitabı yardımını gerçekleştirdik. Bu kitapları Kahta İmam Hatip Ortaokulu ve Kahta Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokuluna dağıttık. Önder Derneği olarak bizim gayemiz, bilgili, kültürlü, çalışkan, kendi güvenen, değerleriyle barışık ve bunların yanında tüm insanlığın ortak değeri olan değerleri özümsemiş, tabiatı tahrip eden değil imar eden bir gençlik yetiştirmek, sorun çıkaran değil sorun çözen bir gençlik yetiştirmektir. Bunla birlikte faziletli, ahlaklı, inançlı, kendine güvenebilen dürüst ve inançlı bir gençlik yetiştirmek gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

Kitaplar için çok mutlu olduğunu belirten Kahta İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Zeynep Sever, "Önder Derneği bize bu kitapları gönderdiği için Allah kendilerinden razı olsun. Bu kitaplarla daha çok çalışacağız ve daha iyi olacağız. Önder Derneği'nin bize gönderdiği kitaplardan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Düzenlenen kitap dağıtım törenine Önder Kahta Temsilcisi Osman Dündar, Kahta ilçe Müftüsü Rıfat Çevik, Adıyaman İmam Hatipliler Platformu Adıyaman İl Koordinatörü Yakup Akıncıoğlu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyetinden Salih Kaya, Kimder Kurucularından SabahttinKarakayalı, Adıyaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Gaffari İzci, ilçedeki imam hatip ortaokulu ve lise müdürleri ile öğrenciler katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bin Öğrenciye 6 Bin Yardımcı Ders Kitabı Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement