Bitlis Üniversitesi'nde Çalışacak Personeller Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Bitlis Üniversitesi'nde Çalışacak Personeller Belirlendi

Bitlis Üniversitesi\'nde Çalışacak Personeller Belirlendi

Bitlis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Bitlis Eren Üniversitesi'nde çalıştırılmak üzere alınacak 100 personel için kura çekimi yapıldı.

09.11.2013 08:25  Güncelleme: 09:35

TYÇP kapsamında üniversitede çalıştırılmak üzere alınacak 100 personel için kura çekimi yapıldı. 1 Kasım Cuma günü Rektörlük Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimine başvuruda bulunan çok sayıda kişi katıldı.

Toplum Yararına Çalışma Projesi'nin 9 ay olduğunu belirten Bitlis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Alaattin Aslan kura çekiminin noter huzurunda yapılacağını, çalışma saatinin haftalık 45 saat olduğunu belirterek kura çekiminin Bitlis'e hayırlı olmasını diledi. İstihdam programını başlatan Valiliğe ve İŞKUR Müdürlüğüne teşekkür ederek sözlerine başlayan Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. İbrahim Güney kuraların hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. İbrahim Güney'in başlattığı ve noter huzurunda yapılan kura çekimi sonunda üniversitemizde çalışacak 100 personel için 100'ü asil 50'si yedek olmak üzere toplam 150 kişi belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bitlis Üniversitesi'nde Çalışacak Personeller Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement