BKK Başkanı Semih Pala´Dan Karacabey Kent Konseyi´Ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

BKK Başkanı Semih Pala´Dan Karacabey Kent Konseyi´Ne Ziyaret

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, Karacabey Kent Konseyi´ni ziyaret ederek Başkan Mahmut Çayır´dan çalışmalar hakkında bilgi aldı

25.04.2015 14:25

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Karacabey Kent Konseyi´ni ziyaret etti. Karacabey Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır ile biraraya gelen Pala, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Karacabey Kent Konseyi´nin çalışma ofislerini ziyaret eden BKK Başkanı Semih Pala, yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Karacabey Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır ve Karacabey Kent Konseyi Genel Sekreteri Erdinç Özer tarafından karşılanan Pala, modern bir çalışma ortamı oluşturan kent konseyini tebrik etti. Fotoğraf sergi alanı, çalışma ofislerini ve toplantı salonunu gezen Pala, Karacabey Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır ve çalışma arkadaşlarına yürütlen etkinliklerde başarılar diledi. Karacabey´in kent konseyine sahip çıkmasının sevindirici olduğunu söyleyen Pala, kent konseyleri arasında iletişimin artarak devam edeceğini ve ortak projeler geliştireceklerini ifade etti.

Karacabey Kent Konseyi Başkanı Mahmut Çayır ise ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi veren Çayır, meclis yapılanmalarını hızla sürdürdüklerini, Bursa Kent Konseyi ile her alanda işbirliğini sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel BKK Başkanı Semih Pala´Dan Karacabey Kent Konseyi´Ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement