Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynaklari Zirvesi İçin Geri Sayım - Son Dakika
Güncel

Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynaklari Zirvesi İçin Geri Sayım

Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Zirvesi, farklı disiplinlerin önde gelen isimlerini, sektörün seçkin profesyonelleriyle kampüs ortamında buluşturuyor.

28.11.2014 15:52

Boğaziçi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker'in koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek zirvede, Prof. Dr. Üstün Ergüder, Vodafone CEO'su Gökhan Öğüt, Prof. Dr. Vedat Akgiray, Doç. Dr. Deniz Gökçe, Pazarlama Danışmanı Mustafa İçil, Egon Zehnder Türkiye Yönetici Ortağı Murat Yeşildere, Yemeksepeti CEO'su Nevzat Aydın'ın içlerinde bulunduğu 20'den fazla konuşmacı yer alacak. Zirve 5 Aralık Cuma günü Albert Long Hall'de gerçekleştirilecek.

İnsan Yönetimi denildiğinde akla ilk gelen isimler, sektörlerine yön veren yöneticiler, akademisyenler ve insan kaynakları profesyonelleri, Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında bir araya gelecek. Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Zirvesi, binlerce prestijli etkinliğe ev sahipliği yapmış olan Albert Long Hall'de 5 Aralık Cuma günü gerçekleştirilecek.

Açılış konuşmasını Prof. Dr. Ayşegül Toker'in yapacağı zirvede, 'Şirketler derslerde nasıl var olmalı?', 'Başarıya giden yol takım uyumunda mı?', '2015'e Girerken Neleri Bekleyebiliriz?', 'Üniversitelilerin Tercihi Olmak', 'Dijital çağda işveren markalaşması' başlıklı konuşmalar yapılacak. Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker'in koordinatörlüğündeki İnsan Kaynakları Zirvesi'nde 20'den fazla konuşmacı yer alacak.

Zirve, günümüzde en önemli değer olan 'insan'ı, disiplinler arası konu başlıkları ve yenilikçi bakış açılarıyla desteklemeyi hedeflerken, fark yaratarak sürdürülebilir bir organizasyon olmayı da amaçlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynaklari Zirvesi İçin Geri Sayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement