Bolu'da Öldürülen Teröristlerin Hücre Evinden Cephane Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bolu'da Öldürülen Teröristlerin Hücre Evinden Cephane Çıktı

Bolu'da dün gece saatlerinde Polis Özel Harekat ekiplerince yapılan baskında çıkan çatışma sonucunda 2 teröristin öldürüldüğü hücre evinden adeta bir cephane çıktı.

07.04.2016 12:39  Güncelleme: 15:47

Bolu merkezi Paşaköy mahallesi Mermerler sokakta bulunan Paşakent sitesinde PKK'lı teröristlerin hücre evi olarak kullandığı daireye, gece saat 23.00 sıralarında Ankara'dan Polis Özel Hareket Timleri (PÖH) tarafından yapılan operasyonda 2 teröristin öldürülmesinin ardından Bolu Valisi Aydın Baruş'un başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı. Toplantıya Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, Jandarma Alay Komutanı albay Türker Yılmaz katıldı.

HÜCRE EVİNDEN CEPHANE ÇIKTI

Toplantıda operasyonun yapıldığı evde öldürülen canlı bomba şüphelisi teröristlere ait 2 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 2 adet tabanca, 2 adet el bombası, 2 kilogram civarında A4 tipi patlayıcı, 3 kilogram civarında C4 tipi patlayıcının ele geçirildiği açıklandı. Yapılan operasyonun ardından ise sabah saatlerinde bölücü terör örgütü üyelerine yardım ve yataklık yaptığı düşünülen 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.



"BOLU HALKI HUZURLU OLSUN"

Toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bolu Valisi Aydın Baruş, "Bolu halkı rahatça, huzurlu bir şekilde hayatlarına devam edebilirler. Herhangi bir sıkıntı yok. Emniyet güçlerimiz gereken önlemleri aldılar ve almaya devam edecekler" dedi.

YARALI POLİSİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Öte yandan operasyon sırasında hafif şekilde yaralanan bir polis memurunun Köroğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin ise bulunmadığı açıklandı. Çatışmada ölü olarak ele geçirilen terör örgütü üyelerinin ise kimlik tespiti çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Bolu\'da Öldürülen Teröristlerin Hücre Evinden Cephane Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Öldürülen Teröristlerin Hücre Evinden Cephane Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • helal: Şanli ÖZEL HAREKAT Allah razi olsun.kallesler icin yasasin cehennem.iki tane daha serdiniz yere asil vatan evlatlari 18 1 Yanıtla
  • Bayrak: Bolu uyuma sana yakışmaz sen bolusun sen o güzelliğine pislıklerı sokma yoket polisimiz çok yorgun allahim hepsini korusun 15 1 Yanıtla
  • türk: yabancı plakalı aracımla hergün işe gidiyorum geliyorum.dolaşıyorum allahın kulu durdurupta sen kimsin demiyor... ben önlemleri yetersiz buluyorum.. 0 1 Yanıtla

Advertisement