Bursa Kahraman Çocuklar, Islanan ve Üşüyen Sokak Köpeğinin Üzerini Montuyla Örttü - Son Dakika
Güncel

Bursa Kahraman Çocuklar, Islanan ve Üşüyen Sokak Köpeğinin Üzerini Montuyla Örttü

Bursa'da yağmurlu ve soğuk havada sahipsiz bir köpeğin kaldırımda yattığını gören kimliği belirsiz iki çocuk, önce köpeğin karnını doyurdu ardından montunu çıkararak köpeğin üzerine örttü.

23.04.2019 10:14

Bursa'da yağmurlu ve soğuk havada sahipsiz bir köpeğin kaldırımda yattığını gören kimliği belirsiz iki çocuk, önce köpeğin karnını doyurdu ardından montunu çıkararak köpeğin üzerine örttü. Şevkatli çocukların bu hareketi, güvenlik kameraları tarafında görüntülendi. Ayrıca bu esnada sokaktan geçen kalabalık bir grubun yaşananlara kayıtsız kalıp bir evin duvarındaki çiçeklerle fotoğraf çekilmesi ise düşündürdü..

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Kavaklı Mahallesi'nde 9 yaşlarında iki çocuk, örnek bir davranış sergiledi. Yağmurlu ve soğuk havada, kaldırımda yatan sokak köpeğin ıslandığını gören iki çocuk, bir süre köpekle ilgilendi. Kaldırımda yatan köpeği seven çocuklar, mama ve su vererek köpeğin karnını doyurdu. Yağmurun şiddetini artırması üzere, çocuklardan biri üzerindeki montunu çıkararak köpeğin üzerine örttü. Bir süre köpeği sevdikten sonra bulundukları yerden ayrılan iki çocuğun şevkatli davranı¬şı, civarda bulunan bir evin güvenlik kamerasına yansıdı.

ORALI BİLE OLMADILAR

Kahraman iki çocuğun anlamlı davranışı sırasında, sokakta geçen yetişkinlerin ellerinde şemsiyelerle, çiçeklerle süslenmiş bir evin duvarında hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, yetişkinllerin, çocuğun montunu köpeğin üzerine örtmesini gördükleri ancak oralı bile olmadıkları görüldü. Çocukların bu örnek davranışına şahit olan hayvansever Cenk Olcayto (50),Mahallemizde tüm sokak hayvanlarını elimizden geldiği kadar beslemeye çalışıyoruz. Bu köpeğimiz de mahallemize yeni katıldı. Yağmurlu bir havada, yetişkin insanların şemsiyeyle gezdiği bir havada, 9-10 yaşlarında iki küçük çocuğun montunu çıkartarak ıslanmasını önlemesi çok duygu vericiydi. Özellikle Ankara'da yaşanan vahşetten sonra insanları çok duygulandırdı. İki çocuğun ailesini ve kendini de tebrik etmek istiyorum. İnsanların bu çocuklardan ders alması gerektiğine inanıyorum. dedi.

Bursa Kahraman Çocuklar, Islanan ve Üşüyen Sokak Köpeğinin Üzerini Montuyla Örttü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Kahraman Çocuklar, Islanan ve Üşüyen Sokak Köpeğinin Üzerini Montuyla Örttü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement