Bylock Programını Kullanan Komiser Yardımcısı Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Bylock Programını Kullanan Komiser Yardımcısı Gözaltına Alındı

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde "Bylock" kullandığı tespit edilen bir komiser yardımcısı FETÖ üyesi olduğu iddia edilerek gözaltına alındı.

12.08.2016 17:30  Güncelleme: 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir komiser yardımcısı, "Bylock" kullanıcısı olduğu tespit edilerek gözaltına alındı.

BYLOCK KULLANDIĞI TESPİT EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü'nce "Bylock" kullanıcısı olduğu tespit edilen Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı M.K., Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 'FETÖ/PDY'ye üye olmak' iddiası ile gözaltına alındı.

EVİNDE VE İŞ YERİNDE ARAMA YAPILDI

Şüphelinin ikametinde ve iş yerinde yapılan aramada ele geçirilen tüm materyallere el konuldu. Komiser Yardımcısı M.K.'nın ifadesinde polis memuru olan ağabeyinin 8-10 gün önce FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla açığa alındığını, 17-25 Aralık sürecinden sonra KOM Şube Müdürlüğü'nden çıkartılarak il dışına tayin edildiğini, kendisinin 'Bylock' programını kullandığını ancak FETÖ ile herhangi bir bağının olmadığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bylock Programını Kullanan Komiser Yardımcısı Gözaltına Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bylock Programını Kullanan Komiser Yardımcısı Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement