Chp'li Hamzaçebi: "Başbakan İnsanlıktan Nasibini Alamamıştır" - Son Dakika
Güncel

Chp'li Hamzaçebi: "Başbakan İnsanlıktan Nasibini Alamamıştır"

Chp\'li Hamzaçebi: "Başbakan İnsanlıktan Nasibini Alamamıştır"

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, tutukluların ölümcül durumdaki yakınlarını ziyaret edebilmesini öngören teklifin 3 aydır beklediğini belirterek, "3 aydır AKP'nin Sayın Başbakan'ın keyfi yerine gelmediği için görüşülememiştir."

09.04.2012 14:08

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, tutukluların ölümcül durumdaki yakınlarını ziyaret edebilmesini öngören teklifin 3 aydır beklediğini belirterek, "3 aydır AKP'nin Sayın Başbakan'ın keyfi yerine gelmediği için görüşülememiştir. Bugün Türkiye siyasetine yön verenler yön veren iktidar partisi onun başındaki Sayın Başbakan insanlıktan nasibini alamamıştır. Bu yargı sistemi de Sayın Başbakan'ın bu tutumunun bir yansımasıdır, onun uygulayıcısıdır, tablo budur" dedi.

-Hamzaçebi, "Endişem odur ki annesinin ölümü nedeniyle Sayın Mehmet Haberal'ın hayati tehlike olan bir sürece girebilme ihtimalidir, bunun olmamasını arzu ederim. Bütün milletimizi Tayyip Erdoğan'a siyasi değil sadece insanlık adına bir tepki vermeye davet ediyorum" diye konuştu.

-Hamzaçebi, " Meclis Başkanı'nın yaptığı bir şey yok. Hadi Sayın Başbakan insanlıktan nasibini alamadı Sayın Meclis Başkanı sizin hiç insanlık duygunuz yok mudur? Bir hasta milletvekiliyle sizin ilgilenme göreviniz yok mudur? Meclis Başkanı olmanın ötesinde bir insani görev değil midir?" diye sordu.

ANKARA

(MG/ZHR) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Hamzaçebi: 'Başbakan İnsanlıktan Nasibini Alamamıştır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement