Cinsiyet Değiştirerek Erkek Oldu, Şimdi de Evlenmeyi Düşünüyor - Son Dakika
Güncel

Cinsiyet Değiştirerek Erkek Oldu, Şimdi de Evlenmeyi Düşünüyor

Cinsiyet Değiştirerek Erkek Oldu, Şimdi de Evlenmeyi Düşünüyor

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 42 yaşındaki T.D., ameliyatla cinsiyet değiştirerek erkek oldu.

17.09.2013 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 42 yaşındaki T.D., ameliyatla cinsiyet değiştirerek erkek oldu.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde F.Y.'den (25) sonra iki kişi daha ameliyatla erkek oldu. İsimlerinin açıklanmasını istemeyen T.D. ve E.G., 5 saat süren ameliyatlarının ardından cinsiyet değiştirdi.

Doç.Dr. Hüsamettin Top ve Başasistan Dr. Süleyman Taş'ın gerçekleştirdiği ameliyatın başarılı bir şekilde geçtiği bildirildi.

Ameliyatla erkek olduğunu ifade ederek bundan sonra daha mutlu olacağını söyleyen T.D. ameliyatın başarılı bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, erkek olmak isteyen bayanların çok şanslı olduğunu söyledi. 8 yıldır ilişkisi olduğunu belirterek, evlenmeyi düşünen T.D., ameliyatında emekleri geçen Doç.Dr. Hüsamettin Top ve Başasistan Dr. Süleyman Taş'a teşekkür etti.

Ameliyatla ilgili bilgi veren Başasistan Dr. Süleyman Taş, 2 hastayı ameliyat ettiklerini belirterek, operasyonun başarılı geçtiğini belirtti. Daha önce iç organlarını ve memelerini aldıran hastalara penis ameliyatı yaptıklarını ifade eden Taş, "Hastalar erkekliğe ilk adımlarını attı. Büyük ameliyatları bitti, sadece ufak tefek revizyonları kaldı. Onları da 3 ay sonraya planlıyoruz. Hastaları birkaç gün daha takip ettikten sonra taburcu etmeyi düşünüyoruz. Herhangi bir sıkıntıları yok. Bacaktan alınan parçayla erkek cinsel organını hazırlayarak, oraya alıyoruz. Bu ameliyatta komplikasyon, istenmeyen sonuçlar en nadir görülen bir teknik olduğundan bunu tercih ediyoruz" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinsiyet Değiştirerek Erkek Oldu, Şimdi de Evlenmeyi Düşünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement