"Clint Eastwood" Özel Gecesi - Son Dakika
Güncel

"Clint Eastwood" Özel Gecesi

"Clint Eastwood" Özel Gecesi

Universal Channel yine Hollywood'un en büyük starlarıyla buluşuyor.

25.11.2011 13:13

izleyicilerine bütün bir akşamı Hollywood'un en önemli isimlerinden biri olan Clint Eastwood'la geçirme fırsatı sunuyor.

27 Kasım'da Universal Channel Pazar gecesini 4 Oscar Akademi ödüllü yönetmen Clint Eastwood'a ayıracak. Clint Eastwood'un hem oyunculuğunun hem de yönetmenliğinin en ince yönlerini çok iyi yansıtan; Madison Köprüsü ve Uzay Kovboyları filmeriyle Universal Channel Pazar gecenize keyif katacak.

21.00'de Madison Köprüsü:

Clint Eastwood'un yönetmenlik kariyerinde çok önemli bir yeri olan film, orta yaşlı bir çiftin aşk hikayesini romantik bir dille anlatmaktadır. Clint Eastwood'un senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği filmde, Oscar ödüllü Meryl Streep başrolde karşımıza çıkıyor. 1960'larda geçen film, fotoğrafçı Robert Kincaid'ın bir ev hanımı olan Francesca Johnson ile 4 günlük yaşadıkları muhteşem hikayeyi anlatıyor.

23.10'da Uzay Kovboyları:

Aksiyon, macera ve gerilimi bir arada bulabileceğiniz Uzay Kovboyları'nda başrolde yer alan Clint Eastwood, 1950'lerin sonlarında düşmek üzere olan bir uyduyu kurtarmak için göreve çağırılan emekli bir mühendisi canlandırıyor. Bu görevi başarabilmek için ona yardım edebilecek arkadaşları Tommy Lea Jones ve Donald Sutherland'i de uzaya birlikte gitmek konusunda ikna etmeye çalışıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Clint Eastwood' Özel Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement