Çocuk Vali'den 'Tek Tip Kıyafet' Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Çocuk Vali'den 'Tek Tip Kıyafet' Çağrısı

Çocuk Vali\'den \'Tek Tip Kıyafet\' Çağrısı

Ordu'da, temsili olarak Ordu Valisi'nin makamına oturan ortaokul öğrencisi, okul kıyafetinin tek tip forma şeklinde olmasını istedi.

23.04.2013 10:36  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kaspamında temsili olarak Ordu Valisi Orhan Düzgün'ün makamına oturan ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Yağmur Demirhan okul kıyafetinin tek tip forma şeklinde olmasını isteyerek, "Parası yetmeyen çocuklar her gün aynı kıyafeti giydiklerinde arkadaşları onlarla dalga geçebilirler." dedi.

Ordu Valisi Orhan Düzgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle temsili olarak kısa bir süreliğine makamını Hamdullah Suphi Tanrıöver Ortaokulu beşinci sınıf öğrencisi Yağmur Demirhan'a bıraktı. Makamındaki öğrencilerin, 'Okul kıyafeti ne olacak?' sorusunu yanıtlayan temsili Vali Yağmur Demirhan, okul kıyafetinin tek tip olmasının daha iyi olacağını belirterek şöyle dedi:

"Okul kıyafetinin tek tip olması daha iyi. Çünkü çocuklar herkesin önünde farklı kıyafetler giyecekler. Parası yetmeyen çocuklar ise her gün aynı kıyafet giydiklerinde diğer çocuklar onlarla dalga geçebilirler. Bunun için tek tip okul kıyafetlerin giyilmesi daha uygundur" dedi.

Temsili Vali Yağmur Demirhan, okul çevrelerinde yeteri derecede güvenlik önleminin de alındığını belirterek, okulların güvenliğinin çocukların güvenliği için çok önemli olduğunu ifade etti.

Vali Orhan Düzgün daha sonra temsili vali Yağmur Demirhan ve diğer öğrencilere hediye verdi. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuk Vali'den 'Tek Tip Kıyafet' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement