Çocuklar İçin 'Tenis Şenliği' Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Çocuklar İçin 'Tenis Şenliği' Düzenlendi

Çocuklar İçin \'Tenis Şenliği\' Düzenlendi

İstanbul Cup Tenis Turnuvası'nın organizatörü Garanti Koza, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tenis şenliği yaparak çocuklarla birlikte kutladı.

23.04.2014 17:36

İstanbul Cup Tenis Turnuvası'nın organizatörü Garanti Koza, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tenis şenliği yaparak çocuklarla birlikte kutladı. Milli Eğitim müdürlüğünden özel olarak izinli yapılan, Bahçeşehir ve Esenyurt çevresinde bulunan tüm ilköğretim okullarının katıldığı organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Garanti Koza Çocuklarla Tenis Şenliği'ne Enka Spor Kulubü (Club İstanbul) Tenisçileri de katıldı. Ancak günün en ilginç sürprizini Club İstanbul oyuncusu Rus Tenisçi Milena Zubkov yaptı. Ünlü Rus Tenisçi Maria Sharapova'ya benzerliği ile dikkat Zubkov çocuklarla tenis oynadı.

Çocuklar için hazırlanan 30 tenis kortunda eğlenceli dakikalar geçiren çocuklara günün anısına birçok hediyeler de verildi.

Organizasyonla ilgili konuşan WTA İstanbul Cup Medya Direktörü Cahit Yavuz amaçlarının tenisi gençlere sevdirmek olduğunu söyledi.

Garanti Koza İnşaat Reklam ve Pazarlama Müdürü İrem Koşal ise bu güzel günde çocuklarla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek tenise verdikleri desteğin süreceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuklar İçin 'Tenis Şenliği' Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement