Çorlu Gazeteciler Derneği 2. Gazeteciler Kupası Afişleri Asıldı - Son Dakika
Güncel

Çorlu Gazeteciler Derneği 2. Gazeteciler Kupası Afişleri Asıldı

Çorlu Gazeteciler Derneği 2. Gazeteciler Kupası Afişleri Asıldı

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlara tüm sporseverlerin davetli olduğunu söyledi.

17.10.2014 16:13  Güncelleme: 09:59

Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Gençlerbirliği spor, Çorluspor 1947, Çorlu Kültür Sultanköyspor ve Kapaklı Sitespor`un katılımıyla bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Çorlu Gazeteciler Derneği 2. Gazeteciler Kupası`nı afişleri şehrin çeşitli yerlerine asıldı.

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre: "Kamuoyunun dikkatini ve sporseverlerin Çorlu`da yer alan amatör spor kulüplerine çevirmek maksadıyla düzenlenen Gazeteciler Kupası bu yıl ilk kez düzenleniyor. Gelecek yıllarda da düzenlemeyi planlıyoruz. Maçlara ilişkin bilgileri içeren afişleri şehrin çeşitli yerlerinde yer alan raket panolara, billboardlara astık. Hazırladığımız afişlerle turnuvanın duyurusunu gerçekleştirmeyi amaçladık" dedi.

Silistre 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 14:00`de başlayacak olan Gazeteciler Kupası`nda ilk maçın Çorlu Gençlerbirliğispor ile Kapaklı ekibi Sitespor takımları arasında oynanacağını, günün ikinci maçında ise Çorlu Kültür Sultanköyspor ile Çorluspor 1947 takımlarının karşılaşacağını söyledi.

Levent Silistre, ilk gün mağluplarının ikinci gün üçüncülük maçında karşılaşacağını kazanan takımların ise 19 Ekim 2014 Pazar günü saat 17:00 `de oynanacak olan final maçında karşı karşıya geleceklerini belirtti ve final maçının ardından kupa töreni düzenleneceğini de kaydetti.

Çorlu Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen 2. Gazeteciler Kupası maçlarının Tekirdağ yolu üzerinde yer alan Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu`nda oynanacağını da sözlerine ekleyen Silistre, sporseverler başta olmak üzere tüm Çorlu halkının davetli olduğunu da belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çorlu Gazeteciler Derneği 2. Gazeteciler Kupası Afişleri Asıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement