Erdoğan'dan Şehit Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Şehit Evine Taziye Ziyareti

Erdoğan\'dan Şehit Evine Taziye Ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

05.08.2015 01:41  Güncelleme: 07:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

2 BAKAN VE VALİ DE EŞLİK ETTİ

Akşam saatlerinde, şehidin baba evinin bulunduğu Ankara Etimesgut'ta gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan'a; İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve eski bakanlardan Bekir Bozdağ da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başsağlığı dileğini sunduğu şehit Hamza Yıldırım'ın aile bireyleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

EVDEN AYRILIRKEN VATANDAŞLAR SLOGAN ATTI

Erdoğan, başsağlığı dileklerinin ardından evden ayrılırken, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı atan ve tekbir getiren vatandaşları da selamladı.

ARKADAŞLARINI KORUMAYA GİTTİLER, ŞEHİT DÜŞTÜLER

Kara Kuvvetleri 6. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığına (Şırnak/Akçay) ait Görmeç ve Seslice üs bölgelerine izinden dönen personeli götürmek üzere planlanan konvoyun yol emniyetini almak için görevlendirilen unsurlara, bölücü terör örgütü mensuplarınca 30 Temmuz'da düzenlenen saldırıda Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım, Piyade Er Ömer Kaan Kandemir ve şehit olmuştu.

Şehit Yıldırım, düzenlenen törenin ardından Bala'nın Karahamzalı Köyü'nde toprağa verilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Şehit Evine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement