Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşler'in Oğlunun Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşler'in Oğlunun Nikah Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşler\'in Oğlunun Nikah Şahidi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in oğlu Abdullah İşler ile Demet Korucu'nun nikah şahitliğini yaptı.

30.11.2014 19:59  Güncelleme: 23:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'in oğlu Abdullah İşler ile Demet Korucu'nun nikah şahitliğini yaptı. Ankara Pursaklar'da bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı.

NİKAHI GÖKÇEK KIYDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez yaptı.

ÇOCUK TAVSİYESİ

Erdoğan, evlilik cüzdanını gelin Demet Korucu'ya verirken, "Her zaman olduğu gibi benim tavsiyem var. Bir olursa garip olur, iki olursa rakip olur, üç olursa denge olur, dört olursa bereket olur gerisi Allah Kerim" dedi.

İşler'in oğlunun nikah merasimine çok sayıda siyasetçi, belediye başkanı, STK Başkanı da katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, İşler'in Oğlunun Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • vatanamillete: Benimde tavsiyem var. Bir olursa ilk göz ağrısı olur. Yemez içmez ona yedirirsin, bakarsın. İki olursa yük olur aç kalırsın onuda tam doyuramazsın. Üç olursa çok olur gecen gündüzün birbirine karışır. Evlatlarının yüzünü göremezsin. Dört olursa işte o zaman ayvayı yedin. Çocuklar sanayide eşin merdiven temizliği elin adamının ev temizliğinde sen de hangi derdine yanacağını düşünürsün. Allah başımızdan eksik etmesin sizi! sayın Cumhurbaşkanım. Verdiğiniz asgari ücret ve yaşam şartlarında bu tavsiyeleriniz elbet bir yerlere not ediliyordur. 6 15 Yanıtla

Advertisement