Dağ Yöresinden Bülent Arınç'a Çilek, Kiraz ve Köy Ekmeği - Son Dakika
Güncel

Dağ Yöresinden Bülent Arınç'a Çilek, Kiraz ve Köy Ekmeği

Dağ Yöresinden Bülent Arınç\'a Çilek, Kiraz ve Köy Ekmeği

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, hayırlı olsun ziyaretine gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı hediye yağmuruna tuttu.

19.06.2014 15:44

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, hayırlı olsun ziyaretine gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı hediye yağmuruna tuttu. Sepet sepet çilek ve kiraz ikram edilen Başbakan Yardımcı Arınç'a köy ekmeği hediye edildi.

Dağ ilçelerine hayırlı olsun ziyaretlerini sürdüren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Orhaneli Belediyesi'nden sonra Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş'ı makamında ziyaret etti. Büyük bir kalabalık tarafından belediye girişinde karşılanan Arınç'ı Başkan Taş hediye yağmuruna tuttu. Minik bir sepet kiraz ve çilek hediye edilen Arnıç'a köy ekmeği de ikram edildi. Hediyeler karşısında şaşıran Arnıç, "Bir de peynir olsa tam" demesine kalmadan Başkan Taş'ın peynir hediye etmesi herkesi güldürdü. Suyu soğuk tutmaya yarayan matara benzeri minik bir yatık hediye edilen Arnıç, "Bir haftalık yiyeceğimiz çıktı" diye espri yaptı.

Hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini ifade eden Arınç, "Büyükorhan'ın insanlarına bizim teşekkür borcumuz var. Biz onları mahcup etmeyeceğiz. Çok çalışacağız, herkesin mutluluğu için elimizden geleni yapacağız. Büyükorhan'ın nüfusu az olabilir ama zengin bir yer. İlçemizin bir eksiği kalmayacak. Büyükşehir belediyesi her konuda Büyükorhan'ın yanında olacak. Bugünkünden daha iyi olacak. Bundan herkes emin olsun. Büyükorhan'a önem veriyoruz. Yol konusunda da çok şükür eksiğimiz kalmadı" dedi.

Vali Münir Karaloğlu ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun da katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Taş ise teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dağ Yöresinden Bülent Arınç'a Çilek, Kiraz ve Köy Ekmeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement