Datça Polisinden Mobil Ofis Uygulaması - Son Dakika
Güncel

Datça Polisinden Mobil Ofis Uygulaması

Datça Polisinden Mobil Ofis Uygulaması

Muğla'nın Datça ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde mobil ofis uygulaması başlatıldı.

02.12.2014 15:50  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Datça İlçesi'nde, Emniyet Müdürlüğü bünyesinde mobil ofis uygulaması başlatıldı. İçersinde mağdur vatandaşların ifadelerinin alınabileceği, kimlik ve sahte para kontrolünün yapılacağı ve hatta soğuk ya da sıcak içeceklerin sunulabileceği ekipmanlarla donatılan mobil ofisle, işlemlerin hızlandırılmasının ve zaman kaybının önlenmesinin amaçlandığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığının, 'yerinde hizmet projesi' kapsamında Datça Emniyeti tarafıdan bir minibüs mobil ofis haline dönüştürüldü. Muğla Valisi Amir Çiçek, Datça ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, mobil ofis hakkında yetkililerden bilgi aldı. İçerisinde mağdur vatandaşların ifadelerinin alınabileceği, kimlik ve sahte para kontrolünün yapılacağı ve hatta soğuk ya da sıcak içeceklerin sunulabileceği ekipmanlarla donatılan mobil ofisle, işlemlerin hızlandırılmasının ve zaman kaybının önlenmesinin amaçlandığı belirtildi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, vatandaş odaklı hizmet yaptıklarını belirterek, Vatandaşın ayağında, vatandaşın sevgisine dayanan hizmetler gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetlerden biri de güvenlik hizmetleridir dedi. İçişleri Bakanlığı'nın talimatı doğrultusunda, vatandaşın zamanını harcamadan mobil hizmet uygulaması başlatılmasının önemine dikkat çeken Çiçek, Datça'da güzel bir uygulama başlatıldı, emeği geçenleri kutluyorum. İnsan haklarına saygılı olunması gerekiyor. Zaman kullanımı da bir insan hakkıdır. Vatandaşın zamanını en iyi şekilde değerlendirilmesine fırsat tanımalıyız. Bu nedenle savcımızın da bilgisi dahilinde mobil ofis ile olay yerine giderek, mağdur olan vatandaşların ifadelerinin kısa sürede alınması sağlanıyor. Arkadaşlara teşekkür ediyorum. İçinizdeki bu vatandaş odaklı hizmeti, mobil hizmet yaparak daha güzel uyguluyorsunuz. Vatandaşa olan sevgimiz böylece artarak devam edecektir diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Datça Polisinden Mobil Ofis Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement