Davulcu Aday Adayı, Partisini Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Davulcu Aday Adayı, Partisini Protesto Etti

Davulcu Aday Adayı, Partisini Protesto Etti

Gaziantep'te, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde AK Parti'den aday adayı olan davulcu Mahmut Karalar, kendilerine ikinci sınıf insan muamelesi yapıldığını iddia ederek partisini eleştirdi.

15.09.2015 18:54

Gaziantep'te, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde AK Parti'den aday adayı olan davulcu Mahmut Karalar, kendilerine ikinci sınıf insan muamelesi yapıldığını iddia ederek partisini eleştirdi.

Öğleden sonra Demokrasi Meydanı'na aralarında Davulcular Federasyonu Başkanı Mustafa Karabulut'un da bulunduğu bir grup yakını ile birlikte gelen Mahmut Karalar, Gaziantep'te 40 bin bölgede ise 300 bin civarında davul ve zurnacı nüfusunun bulunduğunu ifade etti. Sürekli olarak görmezden gelindiklerini bu anlayışı değiştirmek için milletvekili aday adayı olduğunu belirten Karalar, "Davulcular ve zurnacılar olarak biz de bu vatanın evlatlarıyız. Bugüne kadar gerek milletvekilliği seçimlerinde, gerekse de diğer seçimlerde aday adayı çıkardık ancak hep görmezden gelindik. Gittiğimiz siyasi partilerde yüzümüze bakan olmadı. Bu kentte bizim yaklaşık 40 bin nüfusumuz var. Buna rağmen bizi görmüyorlar. Biz de diyoruz ki, siz bizi görmüyorsanız biz de sizi görmüyoruz" dedi.

Karalar ve beraberindekiler daha sonra yanlarında güvercinleri ülkede barışın hakim olması dileğiyle uçurdu. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davulcu Aday Adayı, Partisini Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement