Devrilen Ağaç Vinçle Kaldırılıp Dikildi - Son Dakika
Güncel

Devrilen Ağaç Vinçle Kaldırılıp Dikildi

Devrilen Ağaç Vinçle Kaldırılıp Dikildi

Bolu'da, Halit ve Emine Ergül çifti otellerine giden yol üzerinde devrilmek üzere olan meşe ağacını vinçle doğrultup, iplerle bağlayarak yıkılmasını önledi.

17.04.2015 15:41

Bolu'da, Halit ve Emine Ergül çifti otellerine giden yol üzerinde devrilmek üzere olan meşe ağacını vinçle doğrultup, iplerle bağlayarak yıkılmasını önledi. Halit Ergül ağacın kesilmesine vicdanlarının elvermediğini söyledi.

Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Gazelle Otel'in sahipleri Halit ve Emine Ergül çifti otele giden yol üzerindeki rüzgarın etkisiye devrilmek üzere olan meşe ağacı için harekete geçtiler. Otellerinin bulunduğu sahanın dışında kalan meşe ağacının kesilmesine gönülleri razı olmayan Ergül çifti bugün meşe ağacını yeniden ayağa kaldırttılar. Kiralanan vinçle meşe ağacı kaldırılırken, iplerle ve toprakla ağaçla desteklenerek ayakta kalması sağlandı. Halit Ergül ağacı yaşatmak istediklerini belirterek, "Meşe ağacı rüzgar nedeniyle devrildi. Bulunduğu yerde binlerce meşe ağacı var ama bizim gönlümüz kesilmesine razı olmadı. Vinçle ağacı kaldırıp toprakla etrafını besledik. Ayrıca iplerle ayakta durması için destekte bulunduk" dedi. - Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Devrilen Ağaç Vinçle Kaldırılıp Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement