Devrimci Karargah Protestosunda Kadıköy Savaş Alanına Döndü - Son Dakika
Güncel

Devrimci Karargah Protestosunda Kadıköy Savaş Alanına Döndü

Yargıtay'ın Devrimci Karargah davasında verdiği onama kararını protesto eden grup havai fişekler atarak Kadıköy Meydanı'nı savaş alanına çevirdi.

24.12.2014 21:00  Güncelleme: 22:19

Yargıtay'ın Devrimci Karargah davasında verdiği onama kararını protesto eden grup havai fişekler atarak Kadıköy Meydanını savaş alanına çevirdi. Polis gruba biber gazı ile müdahale etti.

BAHARİYE CADDESİ'NE YÜRÜDÜLER

Devrimci Karargah davasında Yargıtay'ın verdiği onama kararını protesto eden bir grup akşam 19.00 sıralarında Kadıköy Boğa Meydanı'nda bir araya geldi. Bir süre sloganlar atarak karara tepki gösteren yaklaşık 60 kişilik grup daha sonra Bahariye Caddesi'ne yürüdü.

POLİS GAZLA MÜDAHALE ETTİ

Burada basın açıklaması yapan grup bir süre slogan atmaya devam etti. Bazı grup üyelerinin polislere havai fişek atması üzerine polis gruba biber gazı ile müdahale etti. Kadıköy adeta savaş alanına dönerken bazı göstericiler gözaltına alındı.

VATANDAŞLAR ETKİLENDİ

Polisin sıktığı biber gazı ile çevreden geçen bazı vatandaşlar etkilenirken polis ile göstericiler arasında ara sokaklarda gerginlik devam ediyor.

Devrimci Karargah Protestosunda Kadıköy Savaş Alanına Döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Devrimci Karargah Protestosunda Kadıköy Savaş Alanına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • 1453 kartallar1: ÜLKEM İÇİN SLOGAN ARIYORUM. . . . YAŞASIN TEKNOLOJI YAŞASIN TOMA YAŞASIN BİBERLİ GAZ YAŞASIN ÜLKESINE BAGLI POLISLER 2 8 Yanıtla
  • himmet: Gezicidir alevidir gibi gereksiz muhabbetle kendini kandıran Türk milleti pkk güneydoğuyu resmen kontrol altına almış oy verdiğiniz adamlarla masaya oturmuş gıkınız çıkmıyor bunu nereye koyacağız, siz böyle kuşla oyalanırken ülke elden gidiyor hülog kafalı göbek kaşıyıcı göz kılları. Delikanlıysanız polise askere bebeğe kurşun sıkan pkk'ya karşı durunda yiğitliğinizi görek 5 5 Yanıtla
  • yavuz muaviye: Bu ülkenin huzurunu kaçıran capulcu alevilerden iki tanesi vurulsa bir daha boyle vandalizme cesaret edemezler 2 1 Yanıtla
  • misafir: bu cezayı onayanlar bu gösterileri destekliyormu? acaba 1 0 Yanıtla

Advertisement