Diyarbakır Silvan'da Kaybolan 15 Yaşındaki Çocuğun Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Silvan'da Kaybolan 15 Yaşındaki Çocuğun Cesedi Bulundu

Silvan'da kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu (2)YUSUF'UN CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİSilvan ilçesindeki DSİ ait sulama kanalına düşen Fırat ve Selman Kızılçiçek'in arama çalışmalarında bulunan ve 1 Temmuz tarihinden beri kayıp olan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın cesedi otopsi...

12.07.2018 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Silvan'da kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu (2)

YUSUF'UN CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Silvan ilçesindeki DSİ ait sulama kanalına düşen Fırat ve Selman Kızılçiçek'in arama çalışmalarında bulunan ve 1 Temmuz tarihinden beri kayıp olan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere sabah saatlerinde Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Yusuf Yılmaz'ın cenazasi ailesine teslim edildi. Çocuklarının cenazesini alan acılı aile, toprağa verilmek üzere Batman'ın Beşiri ilçesine götürdü.

Öte yandan dün DSİ kanalında boğularak can veren Fırat Kızılçiçek'in otopsisi tamamlanarak, yakınlarına teslim edildi. Dün akşam kardeşi Fırat Kızılçiçek ile sulama kanalına düşen Selman Kızılçiçek'in de cesedi saat 11.30 sıralarında sulama kanalında bulundu ve otopsi için hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır Silvan\'da Kaybolan 15 Yaşındaki Çocuğun Cesedi Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Silvan'da Kaybolan 15 Yaşındaki Çocuğun Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement