Düzce'de Ceza Alanlar Sahnede Buluştu - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Ceza Alanlar Sahnede Buluştu

Düzce\'de Ceza Alanlar Sahnede Buluştu

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "Hayat için el ele haydi sahneye" projesi kapsamında çeşitli suçlardan ceza alarak denetimli serbestlikten yararlanan 15 yükümlünün hazırladığı tiyatro gösterisi ilgiyle izlendi.

03.06.2015 14:31

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "Hayat için el ele haydi sahneye" projesi kapsamında çeşitli suçlardan ceza alarak denetimli serbestlikten yararlanan 15 yükümlünün hazırladığı tiyatro gösterisi ilgiyle izlendi. Düzce'de 15 denetimli serbestlik yükümlüsü skeçler halinde tiyatro gösterisi sundular. Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde görevli Sanem Şeker koordinatörlüğünde hazırlanan tiyatro gösterisi Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu'nda bugün ilk kez protokol üyeleri için gösterildi. İlk gösterime Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça, daire amirleri, jandarma ve emniyet personeli ile yükümlülerin yakınları katıldı. İlk olarak sahneye yükümlülerden oluşan müzik grubu çıkarak mini bir konser verdi. Daha sonra 15 yükümlünün oynadığı skeçler ilgiyle izlenildi. Yükümlüler, Gençlik Merkezi'nin salonunda öğrencilere ve halka yönelik gösterilerine devam edecekler.

Denetimli serbestlik hakkında bilgiler veren Düzce Denetimli Serbestlik Müdürü Cem Arslan, "Düzce'de binin üzerinde denetimli serbestlik yükümlümüz var. Bu kişilerin topluma tekrar kazandırılması için çabalıyoruz" dedi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ise yükümlülerin hayata yeniden bağlanması için tüm kurum ve kuruluşlar ile özellikle sivil toplum örgütlerinin desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Ceza Alanlar Sahnede Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement