Ekonomi İçerik Fabrikası'nda Okunur - Son Dakika
Güncel

Ekonomi İçerik Fabrikası'nda Okunur

Türkiye'nin ilk içerik bankası İçerik Fabrikası'nın portföyünde tanınmış profesyonel isimler ve uzman editörler bulunuyor.

10.06.2014 13:40

Yüzlerce kategoride binlerce içerik sunan Fabrika'nın uzman olduğu alanlardan biri de Ekonomi ve İş Dünyası. www.icerikfabrikasi.com'da yatırımcı ilişkilerinden finansal analizlere, girişimcilikten sektörel analize, KOBİ'lerden halka arz ve denetime, Türkiye ve dünya ekonomisi durum değerlendirmelerinden gelecek projeksiyonlarına geniş bir yelpazede ekonomi ve iş dünyası alanlarında hazır, özgün, her zaman taze tutulan makale, yorum, analiz, araştırmalar sunuluyor.

Bu içeriklere hazır olarak anında erişebileceğiniz gibi, Fabrika'nın portföyünde yer alan ekonominin köşe taşı isimlerden de terzi usulü, özel üretim içerik siparişi vererek, ihtiyacınıza göre içerik ve formatta içerik edinebilirsiniz. Hatta dilerseniz komple dergi, kitap, gazete siparişi verebilirsiniz… Ya da devamlılık gerektiren günlük, haftalık, günde birkaç kez tekrar eden içerik talebinde bulunabilirsiniz… Dünya çapında en çok "alıntılanan" iki numaralı kadın ekonomist, Maryland Üniversitesi Ekonomi ve Finans Profesörü, "Center for Economic Policy Research" ve "National Bureau of Economic Research" araştırmacısı Prof. ŞEBNEM KALEMLİ ÖZCAN'dan Türkiye ve dünyadaki ekonomik görünümü ile ilgili yorum alabilir; ekonomi ve enerji ekseninde uluslararası dengelerin mimari yapısını kuran diplomat, ekonomist MEHMET ÖĞÜTÇÜ'nün analizlerine başvurabilirsiniz... Ya da "Ekonomiyi sevdiren yorumcu" EMİN ÇAPA'nın ekonomiyi kolay anlaşılır bir üslupla aktaran yorumlarında gündemi yakalayabilir, ekonomi dağarcığınızı zenginleştirebilir; MURAT YÜLEK'ten sanayi, bilim, inovasyon, teknoloji politikaları, girişimcilik, kalkınma üzerine ufuk açıcı bilgiler edinebilirsiniz.

Binlerce özgün ve hazır içeriğin her zaman taze tutulduğu ve özel üretim içerik için profesyonel, uzman yazarlarla çalışan İçerik Fabrikası'na özel siparişinizi vermek bir tık uzağınızda.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ekonomi İçerik Fabrikası'nda Okunur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement