Endüstrileşen Türkiye Gastroekonomi Zirvesi'nde - Son Dakika
Güncel

Endüstrileşen Türkiye Gastroekonomi Zirvesi'nde

Endüstrileşen Türkiye Gastroekonomi Zirvesi\'nde

Mart ayında Türkiye'de ilkleri gerçekleştirilecek GastroEkonomi ve REMIX Academy İstanbul Zirvesi biletleri Mobilet üzerinden satılıyor.

21.03.2018 13:39  Güncelleme: 13:41

Etkinlik yelpazesine konser, festival, sinema ve çağdaş sanatı da ekleyen sosyal keşif, planlama ve paylaşım sağlayan mobil bilet platformu Mobilet artık Türkiye'de düzenlenen uluslararası zirvenin bilet satışına da yer veriyor.

Günümüzde büyüme hızıyla geleneksel sektörleri geride bırakan ve ülke ekonomilerinin gelişiminde en yeni kaldıraç görevini üstlenen gastronomi, Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek Global GastroEkonomi Zirvesi'yle 29 Mart'ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde sektörün önemli isimleriyle katılımcıları buluşturacak. Açılış konuşmasını UNCTAD Genel Sekreteri Mukhisa Kituyi'nin yapacağı zirve Türkiye ve uluslararası alanda markalaşmış isimlerin konuşmalarıyla devam edecek. Ali Güreli (Contemporary Istanbul Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı), Aslı Pasinli (WWF Türkiye Genel Müdürü), Ayhan Çarıkçılar (Midpoint & Welldone Restoranları - Kurucu Ortak), Dr. Jaeho Ha (Dünya Kimchi Enstitüsü Başkanı), Joxe Mari Aizega (Basque Culinary Center Genel Müdürü) ve gastronomi dünyasından birçok başarılı ismin yer alacağı zirvenin biletleri için Mobilet'i ziyaret edebilirsiniz.

REMIX ACADEMY ISTANBUL KÜLTÜR-SANAT, TEKNOLOJİ VE GİRİŞİMCİLİK DÜNYASINI MERCEK ALTINA ALACAK

Uluslararası platformlarda Dubai, Londra, New York ve Sidney'de gerçekleştirilmiş kültür-sanat, girişimcilik ve teknoloji endüstrilerini buluşturan REMIX Academy İstanbul British Council ve Pozitif iş birliğiyle 29 Mart'ta bomontiada ve ATÖLYE'de gerçekleştirilecek. Dijital ve fiziksel dünyanın iç içe geçtiği günümüzde, yaratıcı girişimler, kültür-sanat endüstrisi ve kullanıcı deneyimlerinin geldiği noktanın ve geleceğe dair öngörülerin ele alınacağı zirvede sınırları zorlayıp ilham veren birçok konuşmacı yer alacak. Alice Black (Design Museum Direktörü), Ros Lawler (Tate Modern Dijital Direktörü), Sarah Ellis (Royal Shakespeare Company Dijital Gelişim Direktörü), Edward Humphrey (British Film Institute Dijital Direktörü), Dan Smith (Factory 42 Direktörü),Murat Kansu (Microsoft Genel Müdürü), Kerem Alper (ATÖLYE Kurucu Ortağı), Peter Tullin ve Simon Cronshaw'un bulunduğu (CultureLabel.com ve REMIX Kurucu Ortakları) gibi önemli isimler REMIX Academy İstanbul çatısı altında ilk kez Türkiye'de.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Endüstrileşen Türkiye Gastroekonomi Zirvesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement