Ereğli'de Uyuşturucu Operasyonu: 10 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Ereğli'de Uyuşturucu Operasyonu: 10 Gözaltı

Ereğli\'de Uyuşturucu Operasyonu: 10 Gözaltı

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde jandarma tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik düzenlenen operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

16.06.2015 14:49

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde jandarma tarafından uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik düzenlenen  operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ile Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen şebekeye yönelik bugün daha önce belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında kadınların da bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Eğitimli 'Vakum' adındaki köpekle yapılan aramalarda 15 kilo tütün, 10 gram esrar, bir miktar hintkeneviri, 150 paket kaçak sigara, 1 adet hassas terazi, 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, Ereğli Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere jandarma komutanlığına götürüldü. - Ereğli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ereğli'de Uyuşturucu Operasyonu: 10 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement