Erzurumlu Esnaftan İranlılara Nevruz İndirimi - Son Dakika
Güncel

Erzurumlu Esnaftan İranlılara Nevruz İndirimi

Erzurumlu Esnaftan İranlılara Nevruz İndirimi

Erzurum’da mağaza işletmeciliği yapan Vedat Vartalioğlu, Nevruz Bayramı tatili nedeniyle Erzurum’a gelecek olan İranlı turistler için kampanya başlattı.

18.03.2015 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da mağaza işletmeciliği yapan Vedat Vartalioğlu, Nevruz Bayramı tatili nedeniyle Erzurum'a gelecek olan İranlı turistler için kampanya başlattı.

Erzurum'da kıyafet mağazası işletmeciliği yapan 60 yaşındaki Vedat Vartalioğlu, Nevruz Bayramı nedeniyle Erzurum'a gelecek olan İranlı turistler için kampanya başlatarak dükkan vitrinlerine Farsça, "Hoşgeldiniz, Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun, İranlılar'a Özel İndirim" yazdı. Nevruz Bayramı dolayısıyla 19 Mart tarihinden itibaren resmi dairelerin 5 gün, okulların 2 hafta tatil olduğu İran İslam Cumhuriyeti'nden Erzurum'a gelecek İranlı turistlerin esnaf için faydalı olduğunu belirten Vedat Vartalioğlu, alışveriş sonucu ülkenin döviz kazandığını söyledi.

Nevruz bayramında Erzurum'a gelen İranlı turistlerin Erzurum'u canlandırdığını ifade eden Vartalioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu uygulamayı 5 yıldır düzenli olarak yapıyoruz çok şükür bunda başarılı olduk. Uygulamamız sayesinde İranlı müşterilerimizin potansiyeli artıyor. Vitrindeki dövizleri gören turistler bize İranlı mısınız diye soruyor. Kendi dillerindeki ilgi ve kampanyalardan son derece memnun kalıyorlar. Alışveriş sonucu ülkemiz döviz kazanıyor. Dolayısıyla bizler de kazanıyoruz. Nevruz tatilinde 2 hafta boyunca satışlarımız oldukça güzel oluyor. Türk malını çok seviyorlar. Çin malındansa Türk malını daha çok tercih ediyorlar." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzurumlu Esnaftan İranlılara Nevruz İndirimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement