Etilerde Çok Eğlenceli Byer - Son Dakika
Güncel

Etilerde Çok Eğlenceli Byer

Etiler Nispetiye Caddesinin en yeni mekanı byer konsepti ve eğlencesiyle İstanbul gece hayatına farklı bir renk katmaya hazırlanıyor.

05.12.2013 16:25

byer 20 Aralık 2013 Cuma gecesi açılıyor

İstanbul gece hayatının son 10 yılına kazandırdığı mekanlar ve kaliteli eğlence anlayışıyla iz bırakan BVS Grup ve son yılların en popüler gece kulüplerinin yaratıcısı ünlü iletişimci Özgür Aras ve menajer Stelyo Pipis in ortak projesi byer Etilerde 20 Aralık 2013 Cuma gecesikapılarını açıyor.

20 Aralık 2013 Cuma gecesinden itibarenEtilerde eğlencenin yeni adresi olacak byer geçmişten günümüze herkesin çok sevdiği yerli ve yabancı şarkılar ve bol sürprizli konseptiyle İstanbul gece hayatının nabzını tutacak.

Açılmadan konuşulmaya başlayan byer için uzun süredir gizli gizli hazırlık yapan Özgür Aras"Yine kendiz gibi bir mekan yaptık. Gerçekten byer de çok eğlenilecek ve çok sevilecek. Etilerde böyle bir mekan yoktu. Şimdiden byer ismi herkesin hoşuna gidip , dillere dolandı diyor.

Özgür Aras ve Stelyo Pipis Beyoğlunda açtıkları gece klubüne de Chanta devam ederek Taksim ve Etiler de eğlencenin nabzxını tutacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Etilerde Çok Eğlenceli Byer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement