Faber-Castell Aquarell serileriyle "İster kuru ister suluboya" - Son Dakika
Güncel

Faber-Castell Aquarell serileriyle "İster kuru ister suluboya"

Faber-Castell'in hem kuru hem de sulu boya efektli "aquarell" özellikli boyaları yoğun ve capcanlı renkleri ile resim tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

12.08.2016 15:36

Gelato Mum boya, Creative Studio Art Grip Aquarell Anime Art set ve boya kalemleri, kolay ve pratik uygulaması ile çocuklardan yetişkinlere, tüm profesyonel ve amatör resim tutkunlarının keyifli bir boyama deneyimi yaşatıyor.

Faber-Castell Creative Studio Art Grip Aquarell Boya Kalemleri

Eşsiz üçgen dokusu, konforlu grip noktacıkları ve parlak renkleri ile özel bir tasarıma sahip olan Art Grip Aquarell boya kalemleri, uzun ömürlü kullanımı, kırılmaya karşı dayanıklı yapısı, iz bırakmadan silinme özelliğiyle yüksek kaliteli ve pürüzsüz bir boyama deneyimi yaşatıyor. Faber-Castell Art Grip Aquarell boya kalemleri ile çizim yapılabilmesinin yanısıra ıslak fırça uygulaması sonrasında tamamıyla çözünerek resimlere suluboya efekti veriyor.

Faber-Castell Creative Studio Art Grip Aquarell Anime Art Set

14-18 yaş arası gençler arasında oldukça popüler olan Japon çizim trendi ile yaratılan Faber-Castell Anime Çizim Seti, yaratıcı tutkularını harekete geçirenlerin ihtiyaç duydukları tüm gereçleri sunuyor. Anime çizim seti 8 adet Art Grip Aquarell renkli kalem, bir adet fırça, bir adet Grip 2001 2B kalem ve bir adet siyah su geçirmez PITT çizim kaleminden oluşuyor. College, Gothic, Fairies ve Fantasy olmak üzere konularına göre ayrılan setlerin her birinde farklı renkler yer alıyor. Yüksek kaliteli, suda çözünebilen boyaların renkleri her zaman canlılığını koruyor, iz bırakmadan silinebiliyor ve solmaya karşı dayanıklı özelliği ile dikkat çekiyor.

Faber-Castell Gelato Mum Boya

Yoğun ve canlı pigmentli, kremsi parlak renklere sahip Gelato mum boyalar kağıt üstüne doğrudan uygulanabildiği gibi suyla karıştırılarak da kullanılabiliyor. Renkli çizim yapmayı seven herkesin keyifle kullanacağı mum boyalar kağıt, kanvas, ahşap ve kumaş üzerine çevirmeli mekanizması sayesinde kolaylıkla uygulanabiliyor. Gelato mum boyalar, sürüldükten sonra parmak ucu, pamuklu çubuk ya da kağıt mendil yardımıyla dağıtılarak resimlerde renk geçişleri elde
edilebiliyor. Damga boyası olarak da kullanılan mum boyalar, küçük bir parçasının suda çözdürülmesiyle sprey boya olarak da kullanılabiliyor. Çalışmalarda yaratıcılığı göstermek isteyen herkese sonsuz alternatifler sunan Gelato mum boyalar fırça hediyeli dörtlü paketler ve 12'li karıştır & eşleştir paketleri ile satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Faber-Castell Aquarell serileriyle 'İster kuru ister suluboya' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement