"Farklılıklarla Tanış" Projesi - Son Dakika
Güncel

"Farklılıklarla Tanış" Projesi

"Farklılıklarla Tanış" Projesi

Gençlik merkezleri gençlerin dinamizmini sağladığı yerlerdir.

06.03.2012 08:16

Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında TC AB Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programı Merkezi Başkanlığı tarafından verilen fonla "Farklılıklarla Tanış" projesi için 15 Nisandan itibaren Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye gidecek olan gençler Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Gençlik Merkezi üyesi gençlerle tek tek ilgilenen Hacıcaferoğlu proje hakkında bilgi aldı. Kabulde; Gençlik Merkezlerinin gençlerin dinamizminin sağlandığı ve arttığı yerler olduğunu söyleyen Hacıcaferoğlu Üye sayısının arttırılmasını daha fazla gencin bu hizmetlerden faydalanmasını istedi. Gençlerin, faydalı bireyler olarak, yaşadıkları toplumun örf ve adetlerinin farkında, iyi insan iyi vatandaş olarak önemli faaliyetler yürütebilecekleri Gençlik Merkezlerinin daha çok gence hizmet edebilmesi için toplulukların ve Nokta gençlerin daha aktif çalışmalarını isteyen Hacıcaferoğlu proje sonrası Macaristan'dan dönecek gençlerin deneyim ve edinimlerini Muğla'da ki diğer gençlerle aktarmalarını da istedi.

15 Nisan dan sonra belirli dönemlerde ikişer kişi halinde Macaristan'a gidecek olan gençler burada Mülteci çocukların kaldığı merkezde gönüllü olarak görev yapacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Farklılıklarla Tanış' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement