Fethiyespor'da İkinci Beyhan Çalışkan Dönemi - Son Dakika
Güncel

Fethiyespor'da İkinci Beyhan Çalışkan Dönemi

Fethiyespor\'da İkinci Beyhan Çalışkan Dönemi

Fethiyespor'da ikinci kez takımın başına getirilen Beyhan Çalışkan için Fethiye Şehir Stadı'nda imza töreni düzenlendi.

12.09.2014 15:08

Fethiyespor'da ikinci kez takımın başına getirilen Beyhan Çalışkan için Fethiye Şehir Stadı'nda imza töreni düzenlendi. Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk, kulüp yöneticileri ve futbolcuların katıldığı törende 54 yaşındaki Çalışkan, kendisini 3 yıllığına Fethiyespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. Sözleşme, Fethiyespor'un kuruluş tarihi 1933'e atıfta bulunmak amacıyla saat 19.33'te imzalandı.

TARAFTAR SABIRLI OLSUN

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Çalışkan, Fethiyespor'un teknik direktörlük kariyerindeki ilk göz ağrısı olduğunu söyledi. Kalıcı işler yapmak için Fethiye'ye geldiğini anlatan Çalışkan, Fethiyespor 1'inci ligi yakalamış, düşmüş bir takım. Taraftarımızdan sabırlı olmasını bekliyoruz. Fethiyespor her zaman güzel şeyler ortaya koydu. Ben de bunlara katkı yapmaya geldim. Ekibimle beraber takımı layık olduğu yere getirmek istiyoruz dedi.

Hafta sonu oynanacak Ofspor karşılaşmasının kendileri açısından zor geçeceğini dile getiren Çalışkan, galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını aktardı. 2 maç kaybetmiş Ofspor'un mutlak galip gelmek isteyeceğini belirten Çalışkan, sezonun en zor maçlarından birine çıkacaklarını kaydetti.

Kendileri için her şeyin yeni başladığını anlatan Fethiyespor Başkanı İsmail Öztürk de hedefe doğru emin adımlarla yürüyeceklerini ifade etti. Beyhan Çalışkan ile uzun yıllar çalışmak istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Öztürk, Fethiyespor'u hak ettiği yere getirmek için yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bütün gayretlerini göstereceklerini belirtti.

ÇALIŞKAN'IN İKİNCİ DÖNEMİ

Daha önce 25 Aralık 2011 tarihinde 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'un başına geçen Beyhan Çalışkan, 2011-2012 futbol sezonunun ikinci yarısında takımı çalıştırdı. Başarılı sonuçların ardından Fethiyespor'a 2'nci Lig'de play-off oynatan Çalışkan, finaldeki Adanademirspor mağlubiyetiyle takımı 1'inci Lig'e taşıyamadı. Sezon sonu anlaşma sağlanamayan Çalışkan, Altay'ın başına geçti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiyespor'da İkinci Beyhan Çalışkan Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement