Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimi

Sinop Valisi Kemal Cirit, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmaya ilişkin, "Kentte şu ana kadar 400'ü aşkın kişi, hakkında işlem yapılarak hukuk önüne çıkarılmıştır.

29.07.2016 16:24

Sinop Valisi Kemal Cirit, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmaya ilişkin, "Kentte şu ana kadar 400'ü aşkın kişi, hakkında işlem yapılarak hukuk önüne çıkarılmıştır." dedi.

Vali Cirit, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, milli iradeye kastedenlere yönelik gerekli adli ve idari işlemlerin hukuk çerçevesinde gerçekleştirildiğini söyledi.

Darbe girişiminde bulunanların, ülkeye acı bir travma yaşattığını vurgulayan Cirit, şöyle konuştu:

"Ancak ne büyük mutluluk ki bu millet sadece kendi içindekilere değil dünyaya da demokrasi dersi vermiştir. Milli iradeye darbe vurmak isteyenlere, tek yürek olarak, hangi siyasal görüşe sahip olurlarsa olsunlar karşı durmuşlardır. Halen meydanları doldurarak tüm dünyaya ve hainlere meydan okuyan bir milletin evlatlarıyız. Milli idareye kasteden kim olursa olsun, gereği tereddütsüz yapılacaktır. Sinop'ta da şu ana kadar 400'ü aşkın kişi, hakkında işlem yapılarak hukuk önüne çıkarılmıştır."

Toplantıya katılan kamu görevlilerinden, FETÖ ile bağlantısı bulunabilecek kişilere karşı en üst düzeyde hassasiyet göstermelerini ve hukuk içinde bunun gereğini yapmalarını isteyen Cirit, "Bu konularda en küçük tavizimiz olmayacak." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement