Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Ağrı Şubesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

25.07.2016 15:07

Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Ağrı Şubesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Diyanet-Sen Ağrı Şube Başkanı Yasin Çınar, sendika binasında yaptığı basın açıklamasında, demokrasiye ve milli iradeye karşı gerçekleşen FETÖ'nün darbe girişimini ve onun destekçilerini kınadıklarını belirtti.

Girişimin, milletin iradesine sahip çıkması, siyasi iradenin ve onurlu güvenlik güçlerinin dik ve kararlı duruşu sayesinde püskürtüldüğünü ifade eden Çınar, "Demokrasiyi ve milli iradeyi ortadan kaldırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Dün olduğu gibi bugün de devletimizin, milletimizin ve hükümetimizin her ne şartta olursa olsun yanındayız. Ülkemizin bu sıkıntılı süreci hızla atlatacağına ve daha da güçlenerek yola devam edeceğine inancımız tamdır." dedi.

Çınar, 15 Temmuz'dan bu yana meydanları doldurarak "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara da minnettar olduklarını dile getirerek, 15 Temmuz şehitlerine Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement