Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kırıkhan Müftüsü Mekki Solmaz, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek, "Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne zaman 'evinize dönün' talimatı verirse o zamana kadar nöbetteyiz.

27.07.2016 12:52

Kırıkhan Müftüsü Mekki Solmaz, FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek, "Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne zaman 'evinize dönün' talimatı verirse o zamana kadar nöbetteyiz." dedi.

Müftü Solmaz, müftülükte düzenlediği toplantıda, 15 Temmuz gecesinde göstermiş oldukları hizmetlerden ötürü imamlara, müezzinlere ve Kur'an kursu öğrencilerine teşekkür etti.

Meydanlarda sonuna kadar nöbete devam edeceklerini vurgulayan Solmaz, "Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ne zaman 'evinize dönün' talimatı verirse o zamana kadar nöbetteyiz. Türkiye Cumhuriyeti hükümetini devirmeye kalkışan darbeye onurlu ve soylu bir şekilde direniş gösteren din görevlileri başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Devletimizin bekası, aziz milletimizin selameti, mağdur ve mazlum ümmetin geleceği için nöbetteyiz ve nöbette olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement