FETÖ Operasyonunda 12'si Emniyet Müdürü, 49 Şüpheli Hakkında Gözaltı Kararı Verildi - Son Dakika
Güncel

FETÖ Operasyonunda 12'si Emniyet Müdürü, 49 Şüpheli Hakkında Gözaltı Kararı Verildi

Polis teşkilatına yönelik FETÖ operasyonunda, 12'si emniyet müdürü, 16'sı komiser olmak üzere 49 şüpheli için gözaltı kararı verildi.

19.12.2018 13:00  Güncelleme: 15:17

Ankara merkezli 13 ildeki FETÖ operasyonunda 12'si emniyet müdürü, 16'sı komiser olmak üzere 49 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

ÖRGÜTLE ,İRTİBATLARI TESPİT EDİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından polis teşkilatı birimlerinde görev yapan 12 emniyet müdürü 16 komiser ve emniyet amiri, 21 polis memuru olmak üzere FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatı tespit edilen 49 şüpheli hakkında gözaltı ve yakalama kararı verildi.

23'Ü GÖZALTINDA

16 şüphelinin telefon hatlarında bylock haberleşme sistemi tespit edilirken, daha önceden emekli olan veya KHK ile ihraç edilen 23 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

1. SINIF EMNİYET MÜDÜRLERİ DE VAR

Hakkında gözaltı kararı verilen ve daha önce KHK ile ihraç edilen 1'inci sınıf emniyet müdürü olan Alparslan Nazlı, Mustafa Elaman, Yavuz Bal, Cemil Bayazıt, Hasan Can, Halil Kayhan, Fehmi Özer gibi isimler öne çıktı.

FETÖ Operasyonunda 12\'si Emniyet Müdürü, 49 Şüpheli Hakkında Gözaltı Kararı Verildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel FETÖ Operasyonunda 12'si Emniyet Müdürü, 49 Şüpheli Hakkında Gözaltı Kararı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Asil: İnlerinize de girseniz köpekler gibi sürünerek çıkacaksınız o delikleden. Milletin hakkını yiyerek biryerlere geldiniz. Beter olun. 0 0 Yanıtla
  • DAYI: Bu fetö cular 15 temmuz gecisi ne iştilerde kafası bukadar harman oldu bu cesareti nasıl buldular. Hala merak ediyorum!!!!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement