Fikirtepe'de İlk Ruhsatı Alan Anka Yapı'ya Vatandaşlardan Fesih Şoku - Son Dakika
Güncel

Fikirtepe'de İlk Ruhsatı Alan Anka Yapı'ya Vatandaşlardan Fesih Şoku

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde ilk proje ruhsatı alarak temelini atan Anka Yapı' ya diğer proje adasından fesih şoku..!

31.10.2015 17:43

Fikirtepede Büyük ada olarak adı geçen Anka Yapı'nın ikici proje adasında dün yapılan malikler toplantısından sözleşmeleri fesih etme kararı çıktı. Bundan sonra Büyük Ada da ne olacak ,Anka Yapı'nın tepkisi nedir? Haberin detaylarını ve daha fazlasını FİKİRTEPEHABER.com farkıyla okumaya devam ediniz ...

Anka Yapı'nın Fikirtepe'de yaptığı Evim Kadıköy Projesinin ikinci etabını oluşturması planlanan Büyük ve ikinci adasında sürecin uzaması ve bazı belirsizlikler, vatandaşların yapılan kat karşılığı inşaat sözleşmelerini fesih etme kararı almasına sebep oldu.

FİKİRTEPEHABER.com' un elde ettiği bilgilere göre, Fikirtepe'de bazı adalarda yaşanılan belirsizliklerin vatandaşlara olumsuz etkisi artık dayanılmaz hal almaya başladı.

Anka Büyük adasında da bu ve benzeri belirsizlikler başta olmak üzere, firma tarafından ada içinde daha önceden boşalt verilmesine rağmen evini boşaltan vatandaşların tekrar geri çağrılması ve boşaltanlara kiraların ödenmediği iddiaları Anka Yapı adasında somut eylem girişimlerine sebep olmaya başladı.

Arsa sahiplerinin iddialarına göre, firmanın mali yapısındaki bozukluk ve bazı diğer projelerindeki alacak verecek davalarının varlığı bu kararı almalarında etkili oldu. Vatandaşların aldığı bu son karar sonrası zaten belirsiz olan süreçte Fikirtepe Büyük adada firma - vatandaş ilişkileri de yeni bir boyut kazanmış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fikirtepe'de İlk Ruhsatı Alan Anka Yapı'ya Vatandaşlardan Fesih Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement