Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı Ahmed El-Mecdelani, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

12.01.2023 16:06  Güncelleme: 16:24

Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı Ahmed El-Mecdelani, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Mecdelani, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında 2022 boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek "haber", "çevre-yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Filistinli Bakan, spor kategorisinde Mustafa Yalçın'ın 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa- Avustralya maçında çektiği, tribünde Filistin bayrağının da göründüğü "Taek von futbol" fotoğrafını seçti.

Mecdelani, haber kategorisinde ise İsrail güçlerinin, El Halil kentinde 15 yaşındaki Filistinli Mustafa el-Husays'ı gerçek mermiyle yaraladıktan sonra tıbbi yardım sağlamaksızın gözaltına aldığı anları belgeleyen Amer Shallodi imzalı "Filistin standartları" fotoğrafına oy verdi.

Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı'nın çevre-yaşam kategorisindeki tercihi ise İsmail Kaplan'ın "Alacakaranlık ritüeli" fotoğrafı oldu.

Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı, AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Filistin Sosyal Kalkınma Bakanı, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement