Foça'da Can Dostları İçin Kermes - Son Dakika
Güncel

Foça'da Can Dostları İçin Kermes

Foça\'da Can Dostları İçin Kermes

İzmir'in Foça İlçesi'nde düzenlenen kermeste, sokak hayvanlarına gelir için hazırlanan süs eşyaları ile yiyecekler satışa sunuldu.

14.06.2015 19:37

İzmir'in Foça İlçesi'nde düzenlenen kermeste, sokak hayvanlarına gelir için hazırlanan süs eşyaları ile yiyecekler satışa sunuldu.

Foça Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD) tarafından düzenlenen 'Büyük Yaz Kermesi', Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirildi. Vatandaşların ilgi gösterdiği kermes için stantlarda tamamı bağışlar yoluyla elde edilen süs ve giyim eşyaları, hediyelik takı ve el sanatları ürünleri ile dernek üyelerinin kendi elleriyle pişirdiği yiyecekler satışa sunuldu.

Dört yıldır ilçedeki sokak hayvanlarının her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını belirten HAYAD Başkanı Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Huriye Kuruoğlu, "Lojistik ve moral desteklerini esirgemeyen kaymakam ve belediye başkanımızın hamiliğinde derneğimize katkı yapmaya çabalıyoruz. Gelirlerimizin bir kısmı dernek bahçesindeki kliniğimizde tedavi gören, kısırlaştırılan hayvanlarımız için bir kısmı mama, ilaç ve temizlik ihtiyaçları için kullanılacak. Hayvanlar bizim çocuklarımız gibi. Onların da ihtiyaçları hiç bitmiyor. Bu nedenle hem maddi hem moral desteğe, katkıya sürekli gereksinim duyuyoruz" dedi. CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın da ziyaret ederek destek verdiği kermes, gün boyu panayır havasında devam etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Foça'da Can Dostları İçin Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement