Gençlerden Lokum Ve Şeker İkramı - Son Dakika
Güncel

Gençlerden Lokum Ve Şeker İkramı

Gençlerden Lokum Ve Şeker İkramı

Şanlıurfa'da gençlik merkezlerine üye gençler, Camii ve Din Görevlileri Haftası'nda lokum ve şeker dağıttı.

21.10.2014 12:06

Camii ve Din Görevlileri Haftası'nda bir dizi etkinlik gerçekleştiren Yenişehir Gençlik Merkezi gönüllüleri, camii cemaatine lokum ve çikolata ikramında bulundu.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi gönüllü ve üyelerinin katıldığı etkinlik Özlek Cmaii'nde gerçekleştirildi.

Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli; " Diyanet İşleri Başkanlığı' nın Camiler ve Din görevlileri haftasının da "Cami ve Gençlik" temasına yer vermesi üzerine harekete geçen gençlerimiz bir hafta boyunca Din ve ahlak üzerine sohbetler yaparak gençlerle cami ziyaretine gitti. Son olarak ta rulo şeklinde hazırladığı ayet ve hadislerin yanı sıra cami cemaatine lokum ve çikolata ikramında bulundu.

Bizim için mutlak uğrak yeri olan camilerimize gençlerimizi getirebilmek adına hafta boyu yaptığımız etkinliklere bu gün de bir yenisini ekledik. Cami ve Gençlik temalı Camiler ve Din görevliler Haftası'nı bu vesile ile kutlamış olduk" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ertuğrul Yıldız ise ; "Gençlerimize hafta boyunca dinimiz ve camilerimiz anlatıldı. Gençliğin camiye kazandırılması yönünde yapılan etkinlikler bu gün Cuma ikramıyla son buldu. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gençlerden Lokum Ve Şeker İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement