Gümüş Kazanan Sezer'in Hedefi Dünya Şampiyonluğu - Son Dakika
Güncel

Gümüş Kazanan Sezer'in Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Avrupa Halter Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Bünyamin Sezer, hedefinin önümüzdeki dünya şampiyonasında altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

16.04.2014 12:52

Avrupa Halter Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Bünyamin Sezer, hedefinin önümüzdeki dünya şampiyonasında altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 62 kiloda koparmada 131 ve 135 kiloları kaldırarak 2'nciliği kazanan Bünyamin Sezer, Tokat'a döndü. Bünyamin Sezer, ilk olarak Vali Mustafa Taşkesen'i makamında ziyaret etti. Vali Taşkesen, ziyarette Bünyamin Sezer'i altın ile ödüllendirdi, tebrik etti. Bünyamin Sezer'in bu başarısının Tokatlı gençlere ufuk açacağını söyleyen Vali Taşkesen, "Nasıl ki Hüseyin Akbaş bir çok gence örnek olup daha sonra şampiyon güreşçileri bu memleket yetiştirdiyse aynı bu başarıyı da gençlerimiz örnek alacaktır" dedi. Bünyamin Sezer ise sakatlığı nedeni ile gümüş madalyada kaldığını vurguylarken şunları söyledi:

"Önümüzde dünya şampiyonası var. Tedavi olup yetişmeye çalışacağım. İnşallah Tokat'a dünya şampiyonluğu getireceğim, hedefim o. Gümüş madalyanın arkasında sadece ben değil, emeği geçen Milli Eğitim Müdürümüze, Gençlik Spor İl Müdürümüze, Valimize ve antrenörümüze çok teşekkür ediyorum. Onlara sizin huzurunuzda dünya şampiyonasında madalya getirme sözü veriyorum." - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümüş Kazanan Sezer'in Hedefi Dünya Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement