Metil alkol şüphesiyle hastaneye kaldırılan 14 kişiden 5'i hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Metil alkol şüphesiyle hastaneye kaldırılan 14 kişiden 5'i hayatını kaybetti

Mersin'de son bir haftada metil alkol şüphesiyle şehirdeki farklı hastanelere kaldırılan 14 kişiden 5'i hayatını kaybetti. Tedavileri tamamlanan 6 kişi taburcu edilirken, 2 kişinin yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

01.07.2019 16:53  Güncelleme: 17:11

Mersin'de son bir haftada "metil alkol zehirlenmesi" şüphesiyle farklı hastanelere kaldırılan 14 kişiden 5'i hayatını kaybetti.

14 KİŞİ METİL ALKOL ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİYLE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Alınan bilgiye göre, kentte son bir haftada 14 kişi, "metil alkol zehirlenmesi" şüphesiyle Toros Devlet Hastanesi ile Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Toros Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mehmet A. (65) ve Ünsal D. (58) ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaşamını yitirdi. Tedavileri tamamlanan 6 kişi taburcu edildi, 2 kişinin yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine de aynı şikayetlerle başvuran 3 kişiden 2'sinin hayatını kaybettiği, bir kişinin yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Metil alkol şüphesiyle hastaneye kaldırılan 14 kişiden 5\'i hayatını kaybetti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Metil alkol şüphesiyle hastaneye kaldırılan 14 kişiden 5'i hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Oğuz : Tekel almış başını gitmiş adamlar napsın merdiven altı üretime devam 18 4 Yanıtla
    aa: kullunmasın. en güzeli o. şimdi bu durum iyi mi oldu. 5 7 Yusuf Ziya: E için ozaman banane 0 0 Levent: Litresi rakıda 40 lira, viski de 50lira! Niye gidip tekeldan alalım 0 0
  • YEŞİLAYDAN AÇIKLAMA: Alkol sağlığa zararlıdır,haramdır.....tamam amenna..demesi kolay..ülkemizde en fazla vergi alınan kalem tekel ürünü..sigara içen alkol kullananda bizim vatandaşımız,koşumuz,arkadaşımız..fiyatlar makul olsun..merdiven altı üretim olmaz kimse vergi kaçırmaz.. 14 1 Yanıtla
    Vee: Bundan maaş alan imamlar gibi .. 0 1
  • Realist: Haram ulaaan haraaam 8 2 Yanıtla
  • 48 KİŞİNİN NE SANATÇISI OLDUKLARINI BİLELİM ::: AİLE İÇİNDE HUZURUZLUK YARATAN ALKOL KADIN VE ÇOCUKLARIN YA ALKOL YA BİZ DEDİKLERİNDE TERCİHİNİ ALKOLDEN YANA KULLANAN PAPAZ ÇOCUKLARININ ÖLÜMLERİ O KADARDA ÜZÜCÜ OLMUYOR AİDS GİBİ İNŞALLAH ALKOLDE HEPSİNİ GEBERTİR 2 4 Yanıtla
  • VATANDAŞ: HE OMU TAMAM 5 0 Yanıtla
  • .: Tercihim şarap 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement