Gündüz Rafting, Akşam Kamp Ateşi - Son Dakika
Güncel

Gündüz Rafting, Akşam Kamp Ateşi

Gündüz Rafting, Akşam Kamp Ateşi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ‘Gençlik Kampları’ Projesi kapsamında Trabzon Düzköy Doğa Kampı’nda bulunan gençler, gündüz rafting yaparak akşamları ise kamp ateşi başında sohbet ederek vakit geçiriyor.

25.07.2014 14:45

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın hayata geçirdiği 'Gençlik Kampları' Projesi kapsamında Trabzon Düzköy Doğa Kampı'nda bulunan gençler, gündüz rafting yaparak akşamları ise kamp ateşi başında sohbet ederek vakit geçiriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlerin yaz aylarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabilmesi için yurdun dört bir yanında kurduğu gençlik kampları misafirlerini ağırlıyor.

Trabzon'un Haçkalı Yaylası'nda bulunan Düzköy Doğa Kampı, 5. dönem kapsamında 88 öğrenciyi ağırlıyor. Bu sezon toplamda 407 gence kapılarını aralayan kampta konaklayanlar, eğlenceli vakitler geçiriyor.

Gündüz saatlerinde Rize'nin İyidere ilçesinde rafting yapma fırsatı bulan gençler, böylesine heyecan verici bir spor branşıyla buluşmaktan mutluluk duyduklarını ifade ediyor. Spor faaliyetlerinin ardından akşam saatlerinde ise kamp ateşinin başında bir araya gelen gençler, şarkılar söyleyerek zaman geçiriyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gündüz Rafting, Akşam Kamp Ateşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement