Güvercinlik Mahallesi'ne Hizmetler Tek Tek Ulaşıyor - Son Dakika
Güncel

Güvercinlik Mahallesi'ne Hizmetler Tek Tek Ulaşıyor

Güvercinlik Mahallesi\'ne Hizmetler Tek Tek Ulaşıyor

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi işbirliğinde, alt yapısı yenilenen Güvercinlik Mahallesi'nde, devam eden kilit parke taş döşeme çalışmalarını inceledi.

28.02.2018 16:19

Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Kula Belediyesi'nin ortak çalışmaları kapsamında merkezden uzak mahalleler yıllardır bekledikleri hizmetlere bir bir kavuşuyor. Çalışmalar kapsamında Güvercinlik Mahallesi'nin 5 bin metrelik kanalizasyon hattı, 4 bin 300 metre içme suyu şebekesi ve 400 metrelik dere temizlik çalışmaları tamamladı. Alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallede 45 Bin Metrekare kilit parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor. Üst yapı çalışmalarını yerinde incelemek için Güvercinlik Mahallesi'ni ziyaret eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a, Mahalle Muhtarı Tuncay Ersöz ve mahalle sakinleri eşlik etti. Güvercinlik Mahallesi'nin her gün yeni bir hizmetle buluştuğunu vurgulayan mahalle sakinleri yıllardır özlemini çektikleri, yol, su ve kanalizasyon eksikliklerinin mahallelerine gelmesinde büyük emekleri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a teşekkür etti.

Başkan Tosun; "Hemşerilerimizin Mutluluğu, Bizim Mutluluğumuz"

Kula'nın 60 mahallesi ile birlikte ayağa kalkacağını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasında; "Güvercinlik Mahallemize hizmet atağımız devam ediyor. Yapılan çalışmalarla Güvercinlik Mahallesi'nin modern bir şehirden farkı kalmayacak. Vatandaşlarımız iç rahatlığı ile mahallede yaşayabilecek. Burada yaşayan hemşerilerimizin mutlu olması bizim mutluluğumuzdur, gücümüzdür. Çalışmalarımızda desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güvercinlik Mahallesi'ne Hizmetler Tek Tek Ulaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement