Heyelanda Evi Yıkılan Kişi Yardım Bekliyor - Son Dakika
Güncel

Heyelanda Evi Yıkılan Kişi Yardım Bekliyor

Dalaman'da geçen sene meydana gelen heyelanda iki evi ve ahırı yıkılan 65 yaşındaki Ramazan Kara, yetkililerden yardım istiyor.

26.01.2016 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman'da geçen sene meydana gelen heyelanda iki evi ve ahırı yıkılan 65 yaşındaki Ramazan Kara, yetkililerden yardım istiyor.

Kargınkürü Mahallesi Kuspınar mevkisinde yaşayan Kara, heyelanın verdiği hasar nedeniyle 35 dönüm arazi içerisindeki iki evini ve ahırını kullanamıyor.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, heyelanın eski Fethiye-Dalaman yolunda da hasar oluşturduğunu, yetkililerin bir an önce yardım etmesi gerektiğini söyledi.

Karayolunda meydana gelen heyelanı önlemek için istinat duvarı yapıldığını ve gün geçtikçe duvarda da yarılmalar olduğunu belirten Kara, "Burada benim evimden başka heyelandan yıkılan ev yok. 300 metre eninde, 1 kilometre uzunluğunda bir alanda heyelan etkili oldu" dedi.

Kara, geçen sene evde otururken evin kaydığını hissettiklerini, korkuyla kendilerini dışarıya attıklarını anlattı.

Mağduriyetinin giderilmesini isteyen Kara, "Yetkililerden yardım istiyorum. Şu anda afet evlerinde oturuyorum. Eşim ve torunlarımla oraya sığındık. Şimdilik orada yaşıyoruz. Başka sığınacak yerimiz yok. Başımı sokacak bir ev istiyorum diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Heyelanda Evi Yıkılan Kişi Yardım Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement