Bağcılar'da kafeye silahlı saldırı: 3 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Bağcılar'da kafeye silahlı saldırı: 3 yaralı

Bağcılar'da akşam saatlerinde bir kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kafeye kurşun yağdırılırken olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polisler saldırıyı düzenleyenleri bulmak için çalışma başlattı.

29.04.2024 02:19

İstanbul Bağcılar'da bir kafeye silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 1'i ağır 3 kişi yaralandı, yaralılar hastanede tedaviye alınırken saldırgan ya da saldırganların tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.

ONLARCA MERMİ SIKTILAR

Saldırı, saat 22.30 sıralarında Bağcılar Göztepe Mahallesi Maslak Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. Kafenin önüne gelen kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler kafeye ateş açtı. Onlarca merminin sıkıldığı kafede bulunan Y.A., N.C. ve M.B. İsimli 3 kişiye kurşunlar isabet etti.

YARALANAN 3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kurşunların isabet ettiği 3 kişi yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan M.B.'nin durumun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken olay yeri inceleme ekipleri kafenin içinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Saldırı sonrası olay yerinden kaçan şüpheli kişi veya kişileri yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.

Bağcılar'da kafeye silahlı saldırı: 3 yaralı
Bağcılar\'da kafeye silahlı saldırı: 3 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bağcılar'da kafeye silahlı saldırı: 3 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Onur coban: Farkindamisiniz ne kadar fazla böyle olaylar olmaya başladı.. 28 2 Yanıtla
  • fatih mazlum: Mafya dizileriyle buyuyen gencligin sonu boyle,yaprak dokumleriyle aski memnularla buyuyenlerin sonunu soylemeye gerek yok zaten soyle bir sokaga etrafa bakin yeter gormek icin vah ki vah ulkeme şahdik şahbaz olduk 20 1 Yanıtla
  • Ankara null: bu olaylar artti polis ortada yok yazik :( 10 5 Yanıtla
  • Ufuk Temel: Olay Fatih mahallesinde oldu metro cafede 5 0 Yanıtla
  • Ahmit: Bu tür olaylayrin olması çok normal... Çünkü silah taşımak sıkmak neredeyse suç olmaktan çıktı hiç bir caydiriciligi Yok 2 0 Yanıtla
  • Serkan Polat: Harac istediler vermediler ondan sonra kursun 1 0 Yanıtla
    Ufuk Temel: Haraç değil konu başkadır bence 0 0
  • Mehmet Emin Aloş: Gençlerimiz kendini fazla TV' Dizilerine kaptırıyor günümüzün bütün Dizileri Acil Bir Şekilde Kaldırılmalı yoksa Bizleri Çocuklarımızı Daha kötü Günler bekliyor 0 0 Yanıtla

Advertisement