Hollywood Gündemi Her Hafta D-Smart'ta! - Son Dakika
Güncel

Hollywood Gündemi Her Hafta D-Smart'ta!

Hollywood Gündemi Her Hafta D-Smart\'ta!

'Hollywood Dosyası' Los Angeles'ta kariyer basamaklarını tırmanan Türkler'e de yer veriyor.

04.04.2013 16:50

Dünyanın en büyük sinema endüstrisinin nabzını tutan 'Hollywood Dosyası' Los Angeles'ta kariyer basamaklarını tırmanan Türkler'e de yer veriyor. Sinema gündemini takip eden sinemaseverler her cumartesi D-Smart 5. Kanal Smart SineGold ve Smart SineGold HD'de yayınlanan programda buluşuyor.

Türkiye'nin öncü dijital yayın platformu D-Smart, tecrübeli sunucu, oyuncu ve manken Didem Erol'un sunduğu "Hollywood Dosyası" ile dünyanın en büyük sinema endüstrisinden son gelişmeleri seyircisine ulaştırıyor. Yapımcılığını Işıltan Alhan'ın yaptığı programın yönetmenliğini ve yürütücü yapımcılığını Edip Aral üstleniyor. Post prodüksiyon ise daha önce yaptığı başarılı programlarla bilinen ''Yıkanmak İstemeyen Çocuklar'' tarafından gerçekleştiriliyor.

Hollywood evinizde

Amerika'da vizyona giren filmler, Los Angeles prömiyerlerinden renkli görüntüler, yapımcı, yönetmen ve oyuncularla çok özel röportajlar, sinema-televizyon sektörünün içindeki Türklerin konuk olduğu 'Portreler' köşesi ve Amerika'nın en çok izlenen filmlerinden derlenen Top 5 listesi ile izleyiciler keyifli dakikalar geçirecek.

Her cumartesi 13 kuşağının hemen öncesinde yayınlanacak Hollywood Dosyası programının tekrar bölümleri ise Smart SineGold, Smart SineGold HD, Smart SineGold 2, Smart SineGold 2 HD, Smart SinePlus ve Smart SinePlus HD kanallarında sinemaseverlerle buluşacak.

Hollywood Dosyası bu hafta da dopdolu

Hollywood Dosyası'nın 6 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak 4. bölümünde iki vizyon filmi tanıtılıyor. Türkiye'de "Terminator" serisiyle bir kuşağın gönlünde yer eden eski California valisi Arnold Schwarzenegger, bu sefer bir westernle izleyici karşısında: "The Last Stand". Hollywood Dosyası, başrollerinde Schwarzenegger'e Johnny Knoxville'in eşlik ettiği ve Türkiye'de "Geçit Yok" ismiyle vizyonlara girecek olan filmin Chinese Theatre'daki prömiyerinden görüntü ve röportajları D-Smart izleyicisine sunuyor.

Programın tanıtacağı bir diğer film ise, nisanda Türkiye'de "Kötü Ruh" ismiyle vizyona girecek olan, 1981 yapımı kült film "The Evil Dead"in yeniden çevrimi. Hollywood Dosyası'nda olan "Evil Dead" filminin yönetmeni Fede Alvarez ve Jane Levy ile yapılan çok özel röportajlar yer alacak.

Portreler Köşesi'nde ise sinemaseverler, çok özel bir röportajla Los Angeles'ta yaşayan yazar-yönetmen Mete Sözer'in dünyasını yakından tanıyacak.

Programın kapanışında ise, Amerika Box Office'inden hazırlanan Top 5 listesi yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hollywood Gündemi Her Hafta D-Smart'ta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement