Hugo Boss Black - Son Dakika
Güncel

Hugo Boss Black

Saat&Saat'in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu Hugo Boss markasının 2003 yılından bu yana ünlü İngiliz yelkenci Alex Thomson'a sponsorluğu devam ediyor.

01.06.2016 14:06

Ünlü sporcu, sponsorluğunun ilk yılında Hugo Boss yelkeni ile 24 saatte gidilen en uzun mesafeyi katederek bir dünya rekoru kırdı.

Bu işbirlik süresince Hugo Boss'un yatçılar için geliştirdiği saat tasarımlarının en son modeli:

''Boss Yatching Timer II''

Regata kronograf özelliğine sahip bu model 1-10 dakika arası ayarlanabilir ''count-down/geri sayım'' özelliğine sahip. 45mm kasa çapındaki özel tasarım, 100 metre derinliğe kadar su basıncına dayanıklı.

''Boss Yatching Timer II'' Nisan 2016'dan itibaren silikon ve çelik kayışlı modelleriyle yalnızca seçili Saat&Saat mağazalarında ve sınırlı sayıda…

TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Fendi, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli by Franck Muller, Emporio Armani, Gc, Tory Burch, Hugo Boss, Welder, Cerutti 1881, Michael Kors, Karl Lagerfeld, Marc by Marc Jacobs Kate Spade, Guess ,Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Versus, Skagen, Fossil, Esprit, Adidas gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hugo Boss Black - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement