Marmara Denizi'nde Olumsuz Hava Koşulları Etkili Oluyor! İDO ve BUDO'da Bazı Seferler İptal - Son Dakika
Güncel

Marmara Denizi'nde Olumsuz Hava Koşulları Etkili Oluyor! İDO ve BUDO'da Bazı Seferler İptal

Marmara Denizi'nde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO ve BUDO'da bazı seferler iptal edildi.

23.01.2018 07:34  Güncelleme: 09:26

Marmara Denizi'ndeki olumsuz hava koşulları, deniz trafiğini olumsuz etkiledi. İDO ve BUDO'dan yapılan açıklamada bazı seferlerin iptal edildiği belirtildi.

İDO VE BUDO'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Deniz Otobüsleri(İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) sabah yapılması planlanan bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'nun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 07: 45'teki Bandirma - Yenikapi - Bostanci Deniz Otobüsü seferi, 07: 50'deki Kadikoy-Yenikapi-Bursa Deniz Otobüsü ve 08: 30'daki Bursa-Armutlu-Armutlutk-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü seferleri iptal edildi.

BUDO'da ise;

Saat 08.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) ve 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul(Eminönü/Sirkeci) seferleri programdan kaldırıldı.Bursa (Mudanya)-İstanbul (Büyükçekmece) 07.30, Bursa (Mudanya)-Armutlu(İhlas) 09.00, İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) 09.30 ve Armutlu(İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 09.30 seferlerinin de iptal edildiği duyuruldu. Saat 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul(Eminönü/Sirkeci) seferi de yapılamadı.

Marmara Denizi\'nde Olumsuz Hava Koşulları Etkili Oluyor! İDO ve BUDO\'da Bazı Seferler İptal
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmara Denizi'nde Olumsuz Hava Koşulları Etkili Oluyor! İDO ve BUDO'da Bazı Seferler İptal - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement