İki Çocuklarını Kaybeden Aileye Büyük Mutluluk - Son Dakika
Güncel

İki Çocuklarını Kaybeden Aileye Büyük Mutluluk

İki Çocuklarını Kaybeden Aileye Büyük Mutluluk

Denizli Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen Rumeysa bebek, 2 yıl önce soba zehirlenmesinde çocukları kaybeden Atakan- Aysun Maviş çiftine umut oldu.

01.01.2012 07:18  Güncelleme: 09:49

Denizli Devlet Hastanesi'nde dünyaya gelen Rumeysa bebek, 2 yıl önce soba zehirlenmesinde çocukları kaybeden Atakan- Aysun Maviş çiftine umut oldu. Anne Aysun Maviş, "Kızımızla geçmişin acılarını unutup, geleceğe güvenli ve huzurlu bir şekilde bakmak istiyoruz" dedi.

Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği'nde normal doğum sonucu 2 kilo 860 gram ile dünyaya gelen Rumeysa adlı kız bebek, Denizli'nin yeni yıldaki ilk bebeği oldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Hatice Gürsoy, bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Bebeğin annesi Aysun Maviş, "Osman (6) ve Beyza (4) adındaki iki çocuğum soba zehirlenmesi sonucu öldü. Onları çok seviyordum ama Allah bizden daha çok seviyormuş yanına aldı. Çok üzüldük. Yeni bir çocuk yapıp onların acısını unutmayı düşündük. Allah'a şükür, Rumeysam dünyaya geldi. Ablasının ve ağabeyinin acısını o unutturacak. Bizler yeni yılda dünyaya gelen kızımızla geçmişin acılarını unutup, geleceğe de güvenli ve huzurlu bir şekilde bakmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Çocuklarını Kaybeden Aileye Büyük Mutluluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement