İkiz Bebek Annesi Mülkiye Demir'e, "Cezaevinde Kalabilir" Raporu Çıktı - Son Dakika
Güncel

İkiz Bebek Annesi Mülkiye Demir'e, "Cezaevinde Kalabilir" Raporu Çıktı

İkiz Bebek Annesi Mülkiye Demir\'e, "Cezaevinde Kalabilir" Raporu Çıktı

2 yıl 1 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Mülkiye Demir Kılınç'a, sağlık sorunlarının cezaevinde yatmasına engel olmadığına dair rapor verildi.

14.07.2014 17:29  Güncelleme: 17:40

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2 yıl 1 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Mülkiye Demir Kılınç'ın sağlık sorunlarının cezaevinde yatmasına engel olmadığına dair rapor hazırladı. Son sözü ise savcılık, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapora göre söyleyecek.



İNFAZININ ERTELENMESİ İÇİN SAVCILIĞA BAŞVURMUŞTU

Terör örgütüne yardım ettiği gerekçesiyle aldığı 2 yıl 1 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onanan ikiz bebek annesi Mülkiye Demir Kılınç, hapis cezasının infazının ertelenmesi için savcılığa başvurmuştu. Kılınç, erteleme talebine "panik atak" hastalığını ve yüzde 43 bedensel engelini gerekçe gösterdi. İnfaz Savcılığı da, dilekçede belirtilen hastalığın incelenmesi için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden rapor istenmesine karar verdi. Kılınç, bu kapsamda hastane tarafından oluşturulan bir heyet tarafından muayene edildi.

"PANİK ATAK, GÖRME BOZUKLUĞU VE KALÇA ÇIKIĞI" HASTALIKLARI RAPORDA YER ALDI

Yapılan tetkiklerin ardından Mülkiye Demir Kılınç'a ilişkin hazırlanan raporda, 'panik atak', 'görme bozukluğu' ve 'kalça çıkığı' gibi hastalıklarının olduğu belirtilirken, söz konusu bu rahatsızlıkların ikiz annesi Kılınç'ın cezaevinde yatmasına engel olmadığı ifade edildi. Bu raporu inceleyecek olan Adli Tıp Kurumu da bir rapor hazırlayacak. İnfaz Savcılığı ise Adli Tıp'tan gelecek raporlara göre kararını verecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İkiz Bebek Annesi Mülkiye Demir'e, 'Cezaevinde Kalabilir' Raporu Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Alper: Yardım ve yataklik yapmasaydi hak etmis 7 3 Yanıtla
  • aa: rojavaya git 2 5 Yanıtla
    ahmet kılınç: Millete şuraya git buraya git diyecek cüreti nereden buluyorsun.Hukuk mücadelesi veren, ikiz bebekleri olan bir anneye karşı vicdanlı olmanızı dilerim.Hukuk herkese lazım. 0 0 aa: ahmet bu ülkede adalet yok 2 yıl boşuna yatmış olacak 2 yıl içinde çok şey deyişir kürtler zinlara girmektense özgür rojavada kalmayı tercih eder ben olsam suçsuz yere 2 yıl yatmam rojavaya giderim hem orasıda bizim topraklarımız yabancın toprağı deyil 0 0

Advertisement